Goedkoopste iPhone SE kopen als los toestel

De nieuwste & kleinste iPhone SE!

Het nieuwe kleine topmodel van Apple, de iPhone SE, is te koop met of zonder een abonnement. Het mooie van de iPhone SE is niet alleen de uitmuntende prestaties en het fraaie design, maar juist ook de prijs! Want de iPhone SE is bij uitstek hét toestel dat je als “los toestel” kunt kopen en je huidige abonnement kan blijven gebruiken (of met SimOnly af te sluiten). In veel gevallen is het kopen van een los toestel in combinatie met een SimOnly abonnement over een periode van 2 jaar een stuk goedkoper. Kies je voor de iPhone SE, dan kies je voor dé verassing van 2016 van Apple. En dat dan ook nog eens voor een mooi prijsje!

Bekijk ook: iPhone SE deals mét abonnement

OverzichtTele2TelfortT-MobileVodafoneKPN

Belangrijkste eigenschappen iPhone SE

  • Compact 4″ Retina display
  • Voorzien van Apple iOS 9(.3)
  • 12 MP achter, 5 MP voor
  • Keuze uit 16 of 64GB opslagruimte
  • Ondersteunt Apple Pay (incl. NFC)
  • Ondersteunt zowel 3G als 4G (LTE)
  • Voorzien van de snelle A9 processor
  • Metalen behuizing met zilver, grijs, goud of roze design

Goedkoopste iPhone SE als los toestel

Model
Opslag
Toestelstaat
Minuten
Data
Provider
Geen deals gevonden 🙁
Selecteer andere hoeveelheid opslag!
Gb
Bij
Bekijk deal
Geen deals gevonden 🙁
Selecteer alle providers!
Onbeperkt bellen & minuten & onbeperkt data Mb
p/m
contract maand(en)
Bekijk deal
iPhone-vergelijker-pijltje Stop met zoeken, via onze iPhone vergelijker vind je de beste deals bij meer dan 20 webwinkels!

iPhone model
Bijbetaalprijs voor toestel
Opslag op iPhone
Minimum data
Provider
We hebben geen deals voor deze filtercombinatie gevonden 🙁

Tip: probeer alle providers of een andere iPhone uitvoering of opslagruimte!
Gb
Totaal € p/m
Onbep. minuten & minuten & onbep. data Mb bij
Eenmalige bijbetaling v.a. €
Toestel p.m. / Abo € p.m.

Geld lenen kost geld klein

Enkele belangrijke specificaties verder uitgelicht

De krachtigste 4-inch Apple smartphone ooit

iPhone SE specificatiesHet mooie van de iPhone SE is dat het dezelfde geavanceerde chipset in zich heeft als de iPhone 6S en de 6S Plus: de A9-chip. Dankzij de 64-bits architectuur is de SE ontzettend snel, zelfs 2x zo snel als de 5S. Helemaal als je het leuk vindt om te gamen of aan de slag gaat met grafische Apps. Want de SE benaderd bijna de grafische prestaties van een gameconsole, waardoor games er gewoon super mooi uit zien! Je bent er dus zeker van dat je op je SE iOS versie 9 (en ook 9.3) zonder enige moeite kunt draaien. Om goede prestaties te hebben hoef je dus écht geen grote iPhone 6S meer te kopen. Bovendien is het erg fijn dat Apple met de 4 inch iPhone SE terug keert naar het formaat waar ontzettend veel iPhone-fans lang naar uit hebben gekeken.

FaceTime HD-camera en Live Photos

iPhone SE specificaties fotoDe iPhone SE heeft een Retina-display. Erg fijn om naar te kijken, maar het werkt ook meteen als flitser wanneer je een foto maakt met je FaceTime HD-frontcamera. Dit heet “Retina Flash”. Het werkt met een speciale chip waardoor het display een korte maar krachtige flits produceert, drie keer zo helder als normaal. Zo maak je dus ook bij wat minder goede lichtomstandigheden een geweldige foto.

De Live Photos functionaliteit laten foto’s tot leven komen, het zijn dus bewegende foto´s mét geluid. Druk gewoon ergens op je 12-megapixel foto en beleef ook de momenten vlak voor en na het moment van afdrukken. Zo maak je van elke foto een levendige herinnering. De camera van de SE is dus net zo scherp als die van de iPhone 6S; met 12 megapixels, Live Photos en filmen in 4K resolutie.