Contact opnemen met onze Helpdesk

Stel uw vraag aan ons redactie team.

Goedkoopste-iPhone.nl is de grootste onafhankelijke iPhone abonnementen vergelijkingsite van Nederland. De Redactie is dagelijks bezig om voor u de goedkoopste iPhone aanbiedingen en acties te vinden met de beste voorwaarden. Stel uw vraag aan ons via onderstaand formulier of door te reageren onder een artikel. U ontvangt zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 2 werkdagen een reactie.

Heeft u ergens een betere of voordeligere aanbieding gezien? Of heeft u iets gezien op onze website dat niet juist is? Laat het ons dan weten, alvast bedankt.

Wist u dat.. Uw vraag ook onder elk van onze artikelen gesteld kan worden? Zo is het voor onze redactie duidelijk op welk artikel uw vraag betrekking heeft.

 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Wat is uw vraag?


Bel onsTelefoon

5 dagen per week bereikbaar

Ma t/m Vr van 09:00 – 17:00 uur

+31(0)30 – 774 00 44 (lokaal tarief)

Mail onsE-mail Helpdesk

Stuur een E-mail.

 • Harry
  19 januari 2015 at 23:35

  Beste lezer van deze vraag,
  EInd 50-er en nog in bezit van Nokia Classic.
  Heb nu een sim only abonnement bij Simyo, ik dacht van € 3,00 bellen, verder verstuur ik SMS P/mnd.
  Ik surf met m’n iPad wel,zo’n 10’uur P/wk. Ik verwacht wel uit te kunnen met 500 MB/zal hem buitenshuis minder gauw gaan gebruiken.
  Ik twijfel over de aanschaf van 6 of 6 plus, de laatste is wel beter leesbaar en aanraakbaar maar wel groter.
  Simyo (netwerk) bevalt mij heel goed. Voor evt. Koop heb ik het geld wel, het abonnement mag ook rustig 2 jr zijn.
  Wat zou u mij adviseren voor een 6 en 6 plus van Apple.

  Alvast bedankt voor uw reactie,
  Harry

  • 21 januari 2015 at 09:44

   Beste Harry, goedemorgen. De Nokia Classic kennen wij nog wel, een bijzonder sterk en prettig toestel! De iPhone 6 zal u net zo goed bevallen, al zal het wel even wennen zijn. De iPhone 6 bezit al een veel groter scherm dan zijn voorgangers, de iPhone 6 Plus heeft een zelfs nog groter scherm. Hierom kunnen wij u adviseren om eens langs een iCenter, Dixons (V&D) of telecom winkel te lopen, puur om het toestel eens te zien en bij u te dragen.

   Wat betreft het abonnement, Simyo is wellicht de beste en meest voordelige keuze wanneer u de iPhone 6 los wenst aan te schaffen. Houdt wel rekening met 699 voor de iPhone 6 en 799 als instap prijs voor de iPhone 6 Plus. Voor Simyo maakt het niet zo heel veel uit of u 1 jaar of 2 jaar abonnement afsluit.

   Met Simyo belt u momenteel op het KPN netwerk, wenst u het iPhone 6 toestel liever te ontvangen zonder bijbetaling (gratis), dan kan dit uiteraard ook met hogere maandelijkse kosten. In dat geval zouden u KPN of Hi kunnen overwegen, echter denken wij dat een combinatie met Simyo mogelijk het meest voordelig is. Met andere providers op het T-Mobile netwerk kunt u met iets hogere maandlasten wel een stuk voordeliger uit zijn. Mochten wij u hier mee kunnen helpen, laat het ons dan weten, dan kunnen wij u enkele suggesties geven!

   • Harry
    22 januari 2015 at 10:17

    Beste Laura,
    Op de eerste plaats bedankt voor je uitleg en adviezen.
    Ik heb nog wel enkele vragen en/of onduidelijkheden die ik graag beantwoord zou willen hebben.
    – De afweging tussen de verschillende netwerken. Is T-mobile que netwerk vergelijkbaar met KPN?
    – Providers op T-mobile hogere maandlasten – stuk voordeliger?
    – Wat vindt u van het idee om voor 1 à 2 jaar een iPhone 5 aan te schaffen?
    – Wat zijn de gangbare prijzen nieuw en second hand?
    – Waar zijn beide varianten voor een goede prijs te kopen?
    – Ik neem aan dat over 1 à 2 jaar de 6 en de 6+ zowel nieuw als second hand te koop zijn en met welk % zullen deze prijzen wsl. per jaar dalen.

    Bij voorbaat vriendelijk dank voor uw reactie,
    Harry

    • Harry
     22 januari 2015 at 14:00

     Beste Laura,
     Nog een korte vraag, kun je zowel bij Nieuwkoop als bij Second hand altijd je 06-nummer meenemen?

     Groeten,
     Harry

     • 22 januari 2015 at 14:31

      Beste Harry,

      Wanneer u een 2e hands toestel aanschaft, dan dient u hier zelf altijd nog een abonnement bij af te sluiten, of u kunt uw huidige abonnement / simonly contract behouden (verlengen) en meenemen naar dit toestel. Wel dient u rekening te houden met de Simkaart, en of er internet bij uw abonnement aanwezig is.

      Hoe nieuwer het toestel (even afhankelijk voor welk model iPhone u uiteindelijk gaat kiezen) hoe kleiner de simkaart. Bij sommige providers dient u de kleinere simkaart te bestellen (3 tot 5 dagen levertijd) maar bij sommige providers kunt u deze ook kosteloos afhalen in hun winkels.

      Op uw andere vraag kunt u van Laura vandaag nog een reactie verwachten!

   • 22 januari 2015 at 18:15

    Beste Harry,

    Hier de reacties op uw vragen te beginnen met de vraag;

    De afweging tussen de verschillende netwerken. Is T-Mobile que netwerk vergelijkbaar met KPN?

    Reactie: De 4G dekking van KPN is 98% voor personen en 96% wat oppervlakte betreft, terwijl dat voor T Mobile slechts 57% tegen 25% is. Wat voor u interessant kan zijn is het “vooral internet” abonnement dat vanaf 2 feb. ingaat bij KPN. Dit biedt nog meer dan voorheen de mogelijkheid om uitgebreid te surfen.

    Providers op T-Mobile hogere maandlasten – stuk voordeliger?

    Reactie: – De vraag is mij niet helemaal duidelijk.

    Wat vindt u van het idee om voor 1 à 2 jaar een iPhone 5 aan te schaffen?

    Reactie: Wij vinden dat een prima idee maar het gaat meer om wat u ervan vindt wanneer u de argumenten tegen elkaar afweegt, waar voelt u zich dan het prettigst bij.

    Wat zijn de gangbare prijzen nieuw en second hand?

    Reactie: U kunt op de site de gangbare prijzen van nu zien voor nieuwe iPhones en wat betreft de 2e hands heb ik zojuist deze op Marktplaats gespot “Koopjeshoek – Apple iPhone 4s 32GB – Zwart (Elektronica) voor 299 euro”. Maar dat is een momentopname. Wij adviseren u om op onze site te gaan zoeken en zo de juiste keuze te bepalen.

    Waar zijn beide varianten voor een goede prijs te koop?

    Via onze site kunt u alle variaties zien. Er zijn vele mogelijkheden en wat wij aanraden is om vast te stellen wat je wilt aan internet, bel mogelijkheden en SMS en van daaruit dan een bijpassende match te vinden onder bv de IPhone ACTIES Hoofdmenu vind u aan de rechterkant een item genaamd “Vind de beste deal online”. Hier kunt u dit toepassen.

    Als u nog ergens mee kunnen helpen, schroom niet en laat het ons weten.

    • Harry
     22 januari 2015 at 21:29

     Beste Laura,

     De vraag waar je niet mee uit de voeten kon sloeg op je antwoord van de 21ste laatste alinea. De vraag is voor dit moment niet zo belangrijk.
     De richting waar ik op aan wil is een iPhone 6+, alleen heb ik het geld er niet voor over en iedere 2 jaar een nieuw toestel is ook niet aan mij besteed, zie mijn oude Nokia. Dus een afbetaling via een abonnement hoef ik niet.
     Het zal voorlopig denk ik een 5 worden en als de prijzen van de 6 wat zijn gezakt inruilen op een 6+.
     Ik ga er vanuit dat het meenemen van het 06-nummer altijd kan.

     Bedankt voor jullie advies in beide antwoorden!
     Ik ga aan de slag met het huiswerk. Mocht ik nog wat tegen komen waarin ik advies nodig heb dan neem ik contact met je op.
     Voor dit moment hartelijk dank,

     Met vriendelijke groet,
     Harry

     • 23 januari 2015 at 15:47

      Beste Harry, bedankt voor je reactie op de open vraag. Succes met het verder uitzoeken en vinden van de telefoon en abonnement voor het bedrag dat het beste aansluit. Mocht er nog iets zijn, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

 • Marijke uit Alkmaar
  13 oktober 2014 at 11:20

  Nogmaals bedankt voor jullie geweldige hulp! Fijn dat jullie nu ook telefonisch te breiken zijn voor allerlei vragen. Het heeft mij vee lgeholpen bij mijn keuze. Ga zo door! mvg Marijke uit Alkmaar

Stel je vraag / Reageren