»» Direct naar de goedkoopste iPhone 6, 5S of 5C? Kies je maandbudget: € 10,- | € 20,- | € 30,-

Goedkoopste iPhone 5c

iPhone 5c tele2 aanbieding

Kies jouw kleur!

De iPhone 5c staat voor de 5 kleuren: (vijf `c´) en daar word je vrolijk van! Het is niet voor het eerst in de geschiedenis dat Apple een dergelijke stap heeft gemaakt (denk aan de iMac) maar toch vinden wij dit een grote stap! Als jouw kleur er tussen zit, dan heb je geen backcover meer nodig!

Het gekleurde toestel van Apple – de iPhone 5C – is media november 2017 weer te koop en leverbaar geworden voor de liefhebber! Wij hebben de beste (web)winkels voor je gevonden waar de iPhone 5C in alle kleuren kunt bestellen. De beste deals met de iPhone 5c van dit moment vind je op deze pagina:

Model
Opslag
Toestelstaat
Minuten
Data
Provider
Geen deals gevonden 🙁
Selecteer andere hoeveelheid opslag!
Gb
Bij
Bekijk deal
Geen deals gevonden 🙁
Selecteer alle providers!
Onbeperkt bellen & minuten & onbeperkt data Mb
p/m
contract maand(en)
Bekijk deal

iPhone 5c is in 8, 16GB en 32GB leverbaar, bekijk ook de 5S aanbiedingen van 5 november!

De iPhone 5C toestellen zijn voorzichtig weer leverbaar geworden in combinatie met Vodafone, T-Mobile, BEN, Telfort en Hollandsnieuwe abonnementen. Het gaat hierbij om Refurbished iPhone 5C toestellen. Bekijk hieronder de enkele uitgelichte aanbiedingen, of vergelijk zelf om de voor jouw beste deal te vinden, gebruik hiervoor onze vergelijker aan de rechterzijde. De SimOnly maandbedragen van KPN en Telfort liggen iets hoger, maar kunnen vaak met 0 belminuten worden afgesloten, en daarom wellicht toch interessant zijn. Ook Telfort hebben wij deze maand hieronder voor je uitgelicht.

iPhone model
Bijbetaalprijs voor toestel
Opslag op iPhone
Minimum data
Provider
We hebben geen deals voor deze filtercombinatie gevonden 🙁

Tip: probeer alle providers of een andere iPhone uitvoering of opslagruimte!
Gb
Totaal € p/m
Onbep. minuten & minuten & onbep. data Mb bij
Eenmalige bijbetaling v.a. €
Toestel p.m. / Abo € p.m.

Tip: iPhone 5C vanaf €149,95:

De iPhone 5c is zéker geen budget telefoon, maar gewoon een mooi toestel met mooie sterke specificaties!
 

Kleur, behuizing en de 5C prijs

iPhone 5c voor aanzicht

De goedkoopste iPhone 5C start bij 699 euro voor de 16GB variant. Het maakt daarbij niet uit voor welke kleur je kiest, alleen de levertijden zijn verschillend. Over de levertijd kunnen wij momenteel het volgende melden: De kleuren Wit en Geel zijn leverbaar binnen 24 uur. Voor de overige kleuren geldt momenteel 2 tot 4 (werk)dagen.

De iPhone 5C is ook te koop in combinatiedeals, dit zijn abonnementen met belbundels en een extra abonnement om gespreid te betalen voor je telefoon. Let op, geld lenen kost geld.

Alle 5C toestellen voorzien van iOS 7

Wij kunnen ons goed voorstellen wanneer u denkt: “weer een nieuw iOS? Waarom..” Nu, dat zullen wij u vertellen. Het eerste wat op zal vallen zijn de nieuw ontworpen icoontjes.iPhone 5c ios 7 Maar dit komt uiteraard ook beschikbaar voor de bestaande iPhone 4S en 5. Wat nieuw is, zijn de kleurrijke en bijpassende iPhone-5c wallpapers! Zoals je hierboven kunt zien, vallen deze direct op! iOS 7, bekend kleur! De kleur van het toestel is namelijk helemaal verweven in het nieuwe iOS besturingssysteem.

Een ander belangrijk verschil met iOS 6 is dat het nieuwe besturingssysteem kijkt naar de traditionele manier waarop veel eigenaren dagelijks hun telefoon gebruiken. Hierdoor kan er flinke accu besparing gemaakt worden waardoor je echt zal merken dat je nieuwe 5C langer meegaat. Foto’s worden in iOS 7 op een nieuwe manier opgeslagen en gerangschikt. Dit gebeurd nu op basis van locatie en datum. Ook het delen van foto’s is vergemakkelijkt.

Belangrijkste eigenschappen iPhone 5c

 • De 5 kleuren: groen, roze, geel, blauw en wit
 • De iPhone 5C kost 599, 699 en 799 voor de 64GB variant
 • De behuizing is gemaakt van plastic (polycarbonaat, net zoals de Galaxy S3 / S4)
 • Het touchscherm, resolutie en de camera zijn gelijk aan de iPhone 5!
 • De iPhone 5 zal worden vervangen door de 5C
 • Quinten
  8 januari 2016 at 14:16

  Hoe duur zijn ze?

 • Patrick
  22 september 2013 at 18:02

  Moet ik nog wachten tot morgen, of kan ik de iPhone 5C nu al bestellen?

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   22 september 2013 at 18:09

   Beste Patrick,

   De iPhone 5C kun je vanavond al bestellen, vanaf morgen (23 september) zullen de nieuwe levertijden bekend worden gemaakt. Zoals het er nu voorstaat, verwachten wij dat de levertijden van de meeste – dan wel niet – alle kleuren van 2 tot 4 dagen naar 1 tot 2 dagen zullen gaan. Maar daarover morgen meer.

   Ps: indien je de iPhone 5C vanavond al besteld, zul je in elk geval vooraan staan wanneer de levertijden worden verkort! 🙂

Stel je vraag / Reageren