iPhone 5S Los Toestel prijs zonder abonnement

Nu aan het lezen
iPhone 5S Los Toestel prijs zonder abonnement

iPhone 5 wit zo uit de doosVoor de iPhone 5S als los toestel hebben wij deze week (week van 5 november) de beste de iPhone 5S en 5 toestelprijzen voor je gevonden met en zonder abonnement! Ben je dus opzoek naar een iPhone 5(s) los toestel, met bijvoorbeeld Simonly? Of een nieuwe iPhone 5 bij je huidig abonnement, bekijk dan hieronder de beste prijzen. Of kijk aan de rechterzijde voor de beste acties met abonnement!

De iPhone 5 vinden wij nog steeds een fantastisch toestel! Hij is slank, snel en maakt waanzinnige foto’s. Waar je ook naar opzoek bent, met de iPhone 5 ben je in de meeste gevallen het goedkoopst uit, en voldoet de telefoon aan jouw wensen. Een los toestel kan interessant zijn: je hoeft dan namelijk niet te wachten tot het einde van je huidige abonnementsperiode.

Los Toestel opties

Laten we beginnen met welke opties en keuzes je hebt. Dat je opzoek bent naar een los toestel kan allerlei redenen hebben. Wij kunnen ons voorstellen dat je twijfelt tussen alle verschillende abonnementen of door de volgende mogelijkheden juist wilt kiezen voor een losse iPhone 5:

 • Je abonnement is afgelopen en je wil geen 2 jarige verbintenis meer
 • Je huidig abonnement loopt nog even maar je bent niet tevreden met je huidig toestel
 • Je hebt een SimOnly of Prepaid kaart van iemand gekregen en wilt een iPhone 5
 • Je wilt gewoon perse de iPhone 5! Je hebt de keuze uit een 16GB of 32GB versie.

Beste iPhone 5S los toestel aanbiedingen

Model
Opslag
Toestelstaat
Minuten
Data
Provider
Geen deals gevonden 🙁
Selecteer andere hoeveelheid opslag!
Gb
Bij
Bekijk deal
Geen deals gevonden 🙁
Selecteer alle providers!
Onbeperkt bellen & minuten & onbeperkt data Mb
p/m
contract maand(en)
Bekijk deal

Losse iPhone 5 toestel met Simonly of Prepaid

Gelukkig zijn veel Sim Only abonnementen en Prepaid kaarten inclusief internet, uit één bundel of als keuze. Want een iPhone 5 zonder internet, is als een auto zonder wielen.. Tot nu toe werden door verschillende providers Sim Only abonnementen aangeboden waarbij alles; “bellen, sms en internet” vaak uit één bundel kwamen. Dit werd vaak units of blokken genoemd, afhankelijk van de provider.

De redactie van goedkoopste iPhone.nl is daarom blij dat dit nu bij de meeste providers gewijzigd is. Bellen en SMS zoud prima uit 1 bundel kunnen, maar dataverkeer kun je beter apart afsluiten. Ongeacht hoeveel je internet, je zou altijd nog uit jouw bundel moeten kunnen bellen of een sms versturen. Of juist andersom. Dat je jouw contact persoon nog even snel een e-mail kunt verzenden dat je iets later bent..

Voor het besluiten welk Sim Only abonnement nu het beste bij jou past, kun je jezelf de volgende vragen stellen:

 • Hoeveel belminuten heb ik minimaal (per maand) nodig?
 • Hoe vaak wil ik een sms (per maand) kunnen versturen?
 • Hoeveel internet heb ik nodig voor mijn iPhone 5?

Internet bij Simonly of Prepaid

Voor wat betreft de laatste vraag kunnen wij je helpen. Het blijkt dat 200 of 300 MB aan dataverkeer gemiddeld genomen voor de meeste mensen meer dan voldoende is om mee uit de voeten te kunnen. Sommige andere artikelen wijzen aan dat gemiddeld gebruik in Nederland bij ongeveer 450 MB per maand per persoon ligt. Wij raden mensen – wanneer zij niet weten hoeveel hun verbruik het laatste jaar is geweest – 500 MB internet bundel per maand aan. Zo zit je meestal wel veilig. Stel je vraag onder dit artikel mocht je toch twijfelen of beter persoonlijk advies wensen.

Uitzondering op deze regel is wanneer iemand (extreem) veel gebruik maakt van social media’s zoals Facebook en andere youtube of video kanalen. Dan raden wij minimaal 1000 MB (1GB) internet per maand aan.

Sim Only aanbiedingen:

Lees meer over Sim Only en vergelijk de beste prijzen en aanbiedingen gemakkelijk op onze speciale pagina over SimOnly abonnementen.

Beste SimOnly voor iPhone

Onze waardering
Wat vinden jullie?
Stem hier
Scherm
8.0
7.0
Gebruiksgemak
8.6
7.6
Snelheid telefoon / netwerk
7.8
7.2
Foto kwaliteit
7.7
7.4
Prijs toestel
7.5
4.3
7.9
Onze waardering
6.7
Wat vinden jullie?
24 waarderingen
Bedankt voor je waardering!
Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
19%
Informatief
9%
Neutraal
13%
Gehad
13%
Nooit meer
42%
Over de schrijver
Goedkoopste-iPhone.nl

Dit artikel is samengesteld door de redactie van goedkoopste iPhone. Met grootse nauwkeurigheid zorgt de redactie die bestaat uit totaal 4 leden ervoor dat alle informatie op deze pagina klopt. Mocht dit niet het geval zijn laat het ons dan weten door ons hiervan op de hoogte te stellen.

 • Maik
  9 december 2016 at 19:13

  Hab IFone 7s bestelt. Hatte tot nun 5s. Bin gespannen wat sich verandert hat.!!

 • kim
  1 november 2016 at 15:58

  wat is de prijs van de iPhone s5?

 • anoniempie
  27 mei 2016 at 20:55

  Is de iPhone 5s goud (16 GB) bij de media markt te koop? (in de winkel)

 • britt
  25 januari 2016 at 21:25

  Kan ik de iphone 5s los toestel bestellen zo ja stuur mij een email

 • Rita
  9 oktober 2015 at 07:30

  Ik zie dat de I phone 5c blue i uitverkocht. Wordt die nog geleverd? Zo ja, ook de groene versie?

  • 9 oktober 2015 at 12:24

   Hallo Rita, de iPhone 5C begint inderdaad bij veel winkels en shops wat lastiger leverbaar te worden… Wanneer je hierboven nogmaals op de link drukt zal je bij de iPhone 5C uitkomen die nog leverbaar is!

   • Rita
    9 oktober 2015 at 22:01

    Kan ik deze iphone 5c ook los bestellen? zo ja, kunt u mij een link sturen?

    • 10 oktober 2015 at 10:46

     Beste Rita, de iPhone 5C in het blauw is zo goed als overal uitverkocht… Maar, wij hebben er nog 1 gevonden. Het gaat wel om een refurbished toestel (zo goed als nieuw, met volledige garantie!) en daardoor voordeliger. Het gaat ook om een toestel met 32GB geheugen, waar de meeste iPhone 5c toestellen tegenwoordig nog maar 8GB geheugen bevatten, dus dat is mooi meegenomen!

     Het toestel kost los €386 en is daarmee dus ook los te bestellen. Deze aanbieding kunt u hier Bestellen.

     Alvast veel plezier met dit mooie toestel!

 • Ricky
  5 september 2015 at 22:42

  Hi, ik wil graag een iPhone 5c kopen, een los toestel. Zit daar een simkaart bij of moet ik nog een nano simkaart erbij aanschaffen? Zo niet, kan ik dan mijn oude simkaart (van mijn blackberry) die eventueel gebruiken?
  Ook vraag ik me af welke accessoires bij dit toestel zit, ik neem aan oordoppen en een oplader?

  Groet Ricky

  • 6 september 2015 at 16:04

   Hallo Ricky,

   Bij een los iPhone 5C toestel zit geen simkaart. Deze dien je over te zetten uit je vorige telefoon, of verkrijg je vanuit de provider bij een nieuw abonnement. Het type blackbarry staat niet in je bericht, maar mocht deze een nano-simkaart hebben, dan kun je deze overzetten. De iPhone 5c maakt gebruik van een nano-simkaart.

   Wat betreft accessoires; er zit een standaard lader bij, bekabeling voor opladen via USB en oordoppen. De oordoppen zijn tevens te gebruiken als headset/handsfree.

 • Fred
  6 maart 2015 at 12:55

  Ik wil een iphone s5 kopen zonder abonnement. Hoeveel kost dat en hoeveel dagen moet ik wachten dat jullie het komen brengen ?

  met vriendelijke groeten,
  Fred

  • 6 maart 2015 at 16:16

   Beste Fred,

   OK, wij adviseren dan te kiezen voor voor iPhone 5s 16GB voor 549 euro. Dan heeft u een aanbieding bij Typhone.nl en u kan zelfs de kleur nog kiezen. Ik zal u de link sturen. Met deze link komt u op de pagina terecht. Scroll naar beneden en klik op “bekijk aanbieding”. U komt dan op de pagina waar u kunt kopen. Klik nu op “Los Toestel” en maak de bestelling af. Het toestel is op voorraad en zal direct geleverd worden zodra de bestelling binnen is.

   /iphone5/los-toestel/

 • ali abspoel
  24 januari 2015 at 17:44

  Kun je een prepaid kaart Vodafone van Samsung S3 mini overzetten in een los aangeschaft Iphone 5s ?

  • 24 januari 2015 at 18:26

   Hallo Ali, deze past helaas niet… De Samsung Galaxy S3 heeft een Micro simkaart, en in de iPhone 5S gaat een Nano simkaart. Deze is nog een stuk kleiner.

   Sommige Micro simkaarten kun je kleiner knippen, maar het is raadzaam om de Micro simkaart bij een winkel van de provider waar je zit om te ruilen. Soms vraag een provider hier een kleine vergoeding voor.

  • Yolo
   15 maart 2015 at 11:48

   Ja dat kan dat kost wel 140 euro

 • Anita
  23 december 2012 at 19:36

  Zijn deze iPhone 5 opvoorraad? En is het uiteindelijk voordeliger dan met abonnement?

 • Pietertje
  11 oktober 2012 at 10:18

  Ik heb gekozen voor Telfort simonly. Internet is iets trager, maar met bellen veel voordeel. Ook mooie internet bundel van 500 mb.

 • Madeleineh
  10 oktober 2012 at 17:28

  Wat is nu een goede Sim only voor de iPhone 5 of 4s? Dat ik en genoeg belminuten en genoeg internet heb. Alvast dank voor uw reactie! M

 • RamonK
  2 oktober 2012 at 22:57

  Ik heb de iPhone 5 ook vandaag besteld. Hoop dat de levertijd korter is dan jullie zeggen.. 🙂

Stel je vraag / Reageren

Scherm
Gebruiksgemak
Snelheid telefoon / netwerk
Foto kwaliteit
Prijs toestel