Innovatie

Oude iPhone is geld waard!

Nu aan het lezen
Oude iPhone is geld waard!

Lever je oude iPhone (of andere telefoon) in en pak je korting! Denk je eraan om een nieuwe iPhone te kopen? Lees dan eerst dit artikel. Jouw oude iPhone (of elk ander recent model van Samsung, Nokia, HTC, etc) telefoon is namelijk nog veel geld waard!

Recycle anno 2017

Je oude telefoon kan op verschillende manieren gerecycled (hergebruikt) worden. Als je telefoon het nog doet en redelijk recent is, dan kun je deze verkopen aan verschillende instanties.

Er zijn in Nederland verschillende instanties die telefoons een tweede leven geven. Zij doen dit door de telefoons o.a. naar ontwikkelingslanden te verzenden. Daar zorgen zij ervoor dat mensen contact kunnen onderhouden met hun familie en vrienden die ver weg wonen.

Verkoop je oude telefoon

Sponsor de aanschaf van je nieuwe iPhone met het geld dat je krijgt door verkoop van je huidige telefoon. Je (oude) telefoon is meer waar dan je denkt! Heb je nu nog een iPhone 5S, 5C, 5, 4S, 4 of 3GS, Samsung Galaxy, Nokia, HTC of Lg? Je telefoon is al snel 50, 80 of 120 euro waard! Een iPhone 5S met 16GB zelfs nog 192,12 euro of meer! Dit geld kun je handig gebruiken als startkapitaal voor bij je nieuwe iPhone 5S of iPhone 6. Lekker meegenomen!

Tarieven

Bekijk hieronder hoeveel jouw oude iPhone 5S, 5C, 5 of 4S toestel nog waard is!

 

 

Inleveradressen / websites

Inzamelen / hergebruik

Boven aan het recycelen staat hergebruik. Dit is een goede manier om ervoor te zorgen dat de mobiele telefoons een nieuwe toekomst tegemoet gaan door zo weinig mogelijk energie te gebruiken. Bijna alle telefoons worden ergens op de wereld hergebruikt, vaak in ontwikkelingseconomieën waar de toegang tot een mobiele telefoon echt een verschil kan maken in het leven van mensen.

Recyclen

In bepaalde gevallen zijn de instanties niet in staat om de mobiele telefoon zelf te reviseren of te verkopen. In dat geval sturen deze instanties de telefoon ter evaluatie naar een geregistreerd recyclingbedrijf.

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
42%
Informatief
17%
Neutraal
8%
Gehad
0%
Nooit meer
32%
Over de schrijver
Remco Toele

Remco doet al onderzoek naar iPhone en abonnementen sinds het bekend werd dat in 2007 de eerste iPhone toestellen naar Nederland zouden komen. Sinds 2008 schrijft hij voor Goedkoopste iPhone en maakt daarmee een belangrijk deel uit van de redactie. Met zijn grote voorliefde voor Apple producten, en kennis van de Nederlandse Telecom markt, bekijkt hij kritisch alle abonnementen en vergelijkt hij deze met alle modellen, providers en abonnementsvormen.

 • cin
  21 december 2016 at 20:55

  kan ik hier ook andere telefoons inleveren zoals sony ericsson, blackberry , samsung

  • Laura Koldeweij
   23 december 2016 at 09:49

   Ja dat kan, mits niet te oud. De meeste telefoonmerken en typen zijn in te leveren!

 • latifahh
  8 juli 2016 at 22:52

  kan je het aflosse elk maand

 • zoey
  27 februari 2016 at 13:29

  geld dit ook voor telefoons die het niet meer doen?

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   28 februari 2016 at 17:24

   Hallo Zoey, helaas. Je kunt het proberen, maar een telefoon moet het doen, en hoe beter hij eruit ziet (lees minder krassen, geen val schade) hoe hoger het bedrag is dat je zult terug ontvangen. Toestellen die het niet doen, zullen niet veel meer waard zijn.

 • Y.f. Flohr
  11 december 2014 at 19:15

  Geachte meneer/mevrouw,

  Ik wil graag vragen of ik de iphone kan kopen en of de prijzen hetzelfde blijft.

  Gr,
  Yose

  • 13 december 2014 at 12:28

   Beste Yose,

   Bedoelt u of de waarde van uw huidige iPhone voorlopig nog hetzelfde waard blijft, of bedoelt u de prijzen van nieuwe toestellen met of zonder abonnement?

   De prijzen van losse toestellen zullen voorlopig nog gehandhaafd blijven en zullen dus niet veel wijzigen. Met abonnement wijzigen de prijzen van toestellen veel vaker, zo kunnen deze omhoog of naar beneden worden bijgesteld.

 • Sandrasmans
  29 oktober 2014 at 19:41

  Ik heb een iphone 5 van jullie met abonement wat nog een jaar geld ik wil graag een iphone 6 plus kan je toestel ook verkopen als je een nieuw abonement wilt gr sandra

  • 29 oktober 2014 at 21:03

   Beste Sandrasmans,

   Als ik het goed begrijp loopt je huidig abonnement met de iPhone 5 nu net een jaar en loopt deze nog een jaar (tot 2015). Je bent vrij om je huidige iPhone 5 te verkopen en een nieuwe iPhone 6 aan te schaffen. Echter zal het niet mogelijk zijn om een nieuw abonnement af te sluiten met een iPhone 6. Tenzij je 2 abonnementen wenst… Je zult dus een iPhone 6 los dienen aan te schaffen. De iPhone 6 met 16GB geheugen start vanaf 699 euro. Wil je dit toestel met korting aanschaffen, dan kun je het beste wachten tot je huidig abonnement afloopt…

   In de meeste gevallen mag je 4 maanden voordat je contract afloopt verlengen. Dit geldt alleen wanneer je bij dezelfde provider blijft… Heb ik jouw vraag zo naar tevredenheid beantwoord?

 • Chill
  27 juni 2014 at 07:03

  Ja dat is altijd zo, nieuwe telefoon dan is de oude de helft minder waard! Ik zou hem nu vast verkopen 😉

 • Jan
  26 juni 2014 at 21:19

  Wow mijn iPhone 5s is nog wel 192 euro waard. Maar dit zal wel snel zakken als de iPhone 6 uit is verwacht ik…

 • Pizzaman
  3 maart 2012 at 17:24

  Bij mijn vorige telefoon (een Nokia) kreeg Ik wel het bedrag dat ze beloven op hun website. Maar de laatste keer weer niet. Het lijkt er wel op dat ze altijd een reden proberen te zoeken om niet het volledige bedrag uit te keren. Bekijk je telefoon goed, en als er een klein beetje schade op zit verwacht dan 20 euro minder, en je zit goed.

  Heeft er iemand toevallig ervaring met Zonzoo?

 • Sander
  2 maart 2012 at 10:33

  Let op dat envirofoon wel het lijkt te geven, maar bijna altijd wat zoekt om minder uit te betalen! Doe hier je voordeel mee.

 • Harriette
  24 februari 2012 at 22:13

  Bedankt voor deze tip, mijn Samsung Galaxy S2 is gewoon nog 254 euro waard! Ik loop al een tijdje te tobben en lees ook regelmatig de berichten en reacties op deze site.. Maar was er nog niet uit. Had hiervoor een iPhone 3G en ben nu niet tevreden met de S2. Hij is groot en snel leeg. Nu kan ik deze inruilen en weer een iPhone 4S kopen. Dan hou ik zelfs nog geld over!!

 • BrianS
  24 februari 2012 at 17:46

  Dit is handig zeg!! Ik krijg nog 105 euro terug voor mijn 3GS! 🙂

Stel je vraag / Reageren