Hoe werkt Goedkoopste-iPhone.nl?!

Hoe werkt Goedkoopste-iPhone.nl?Goedkoopste-iPhone.nl is een onafhankelijke iPhone & Abonnementen vergelijkingssite, specifiek gericht op alle leverbare iPhone toestellen en de meest gunstige abonnementen. Goedkoopste-iPhone.nl zoekt online de beste aanbiedingen i.c.m. de iPhone, voor vrijwel alle telecomaanbieders. Omdat de prijs van de iPhone soms dagelijks verandert maakt Goedkoopste-iPhone.nl gebruik van een geautomatiseerde vergelijkingsmodule. Deze zie je vaak in de sidebar op de pagina. Daarnaast zie je veelal op de pagina zelf een Top3 van de meest interessante aanbiedingen van dit moment.

Goedkoopste-iPhone.nl heeft géén banden met welke webshop dan ook en is zelf géén webshop, wij verkopen dus niets.

Waar vind ik op jullie site de beste aanbiedingen?

Op Goedkoopste-iPhone.nl zetten wij de keuze voor een specifiek iPhone model voorop. Gevolgd door een telecomaanbieder c.q. -provider. Dit omdat onze bezoekers vaak een sterkere voorkeur hebben voor een bepaald iPhone model dan voor een telecomaanbieder. Als je bijvoorbeeld het KPN netwerk kwalitatief prettig vindt, dan zou je ook goed terecht kunnen bij Telfort, Simyo of Youfone. Alle drie maken namelijk gebruik van het KPN netwerk. Net zoals Tele2 en Ben gebruik maken van het T-Mobile netwerk en Ziggo & Hollandsnieuwe gebruik maken van het Vodafone netwerk. Hier vind je alle Top3 aanbiedingen pér iPhone model;

 

 

Daarnaast hebben wij een algemene “iPhone aanbiedingen” verzamelpagina gemaakt waar alle Top3 aanbiedingen samen komen. Wij werken momenteel aan een nieuwe Vergelijkingsmodule die de huidige gaat vervangen en ook automatisch op alle pagina’s de beste / superdeal laat zien. De vergelijking van producten en diensten die je op Goedkoopste-iPhone.nl kan maken is een momentopname en natuurlijk ook gebaseerd op de eventueel door jezelf ingevulde gegevens. Aan zowel de aanbiedingen als het vergelijken van abonnementen kunnen geen rechten worden ontleend.

Ik heb een vraag, waar kan ik die vraag kwijt?

Wij geven natuurlijk al veel informatie prijs op de website zelf, maar soms geeft persoonlijk contact nét even iets meer helderheid. Om die reden proberen wij niet alleen online maar ook offline te helpen;

 

  • Online kan dit via het contactenformulier op de contactpagina óf (zelfs beter) door een reactie te plaatsen op de pagina waar je een vraag over hebt. Dit helpt de Redactie van Goedkoopste-iPhone.nl om je gerichter antwoord te kunnen geven.
  • Offline kan je je vragen stellen via ons Helpdesk telefoonnummer. Het nummer en de tijden waarop we bereikbaar zijn, zijn rechts bovenin te vinden.

Heeft u ergens een betere of voordeligere aanbieding gezien? Of heeft u iets gezien op onze website dat niet juist is? Laat het ons dan weten, alvast bedankt.

Wist u dat.. Uw vraag ook onder elk van onze artikelen gesteld kan worden? Zo is het voor onze redactie duidelijk op welk artikel uw vraag betrekking heeft.

 

Contact

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Wat is uw vraag?


Bel onsTelefoon

5 dagen per week bereikbaar

Ma t/m Vr van 09:00 – 17:00 uur

+31(0)30 – 774 00 44 (lokaal tarief)

Mail onsE-mail Helpdesk

Stuur een E-mail.

 

Stel je vraag / Reageren